Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Αξεπέραστα ξεπερασμένοι



Αυτή η κρίση θα καταβροχθίσει πολλούς πολίτικούς και κυβερνήσεις. Θα καθαριστεί όμως και η  ήρα από το στάρι.


Και περνούν τα τρένα...
Συνεχώς βλέπω κινήσεις, κινήματα, εμφυλίους, πάνε 58 απο εκεί έρχονται ελιές απο εδώ και πάει λέγοντας. Όπου τον πετύχουν τον έρμο τον λαό. Αυτή την τριετία έχουμε κυριολεκτικά βομβαρδιστεί απο κάθε είδους εξυπνάδα και έχουν δοθεί λύσεις δια πάσαν νόσον και  πάσαν μ...!

Βλέπουν οτι δεν αντέχουν η ΔΗΜΑΡ, τρομάρα της, και το ΠΑ-ΣΟΚ και τρέχουν να προλάβουν να συμπληρώσουν το κενό. Μην μένει η κεντροαριστερά χωρίς το Σημίτη της η το Γιαννίτση της.Να χωθούν και αυτοί, νέοι - παλιοί σωτήρες, να μας σώσουν και πάλι.

Τα σέβη μου
Όμως, και εδώ υποκλίνομαι στον Ελληνικό λαό, για μια ακόμη φορά, βρίσκεται μπροστά απο τις εξελίξεις, οι παλιοί κομματικοί και τα κομματά τους είναι πια ξεπερασμένοι, εχουν μείνει μόνο αυτοί που έχουν οφέλη να τους υποστηρίζουν. Και αυτοί είναι πολλοί λίγοι. Όταν ακόμα και η Καθημερινή βλέπει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει οτι το ελικόπτερο βρίσκεται καθοδόν για μέγαρο Μαξίμου εκτός και αν ο Στουρνάρας κάνει καμιά στουρναριά πάλι και δεν προλάβει να τους πάρει το ελικοπτεράκι.

Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο πια. Νεα κόμματα, κινήσεις, με παλιούς πολιτικούς δεν περπατάνε και ούτε θα περπατήσουν βήμα. Και αυτό λέει η κοινή λογική, δεν μπορείς να προχωρήσεις με αυτούς που σε χρεοκώπησαν ούτε μπορεί να γίνει αυτοκάθαρση απο τους ίδιους που ζουν στον βόρβορο. Τι αστεία σκέψη, να κάνει αυτοκάθαρση ο Βενιζέλος, μιλάμε φοβερό, η να την κάνει ο ΓΑΠ της ατάκας "είμαστε ενα διεθφαρμένο εθνος" ο οποίος είπε το αμίμητο "λεφτά υπάρχουν" τον ψήφισε ο λαός και μετά χρεοκωπήσαμε. Αυτά είναι αστεία πράγματα απο αστείους ανθρώπους, αν δεν πέθαιναν ανθρωποι και δεν αυτοκτονούσαν θα γελάγαμε με την καρδιά μας.